27 de juny 2013

???¿¿¿

Pujant per la carretera, es divisa un bombo que fa por. Fa uns mesos, avanç de començar a equipar el sector, darrera tota el bosc vegetal ja es podia contemplar la roca, metres i metres de roca esperant els percutors. Ara ja és un fet, algú hi ha estat fent feina de valent, molta feina. La part esquerra, just a 50 metres del sector gran, s'han montat 4 o 5 vies estil Montserrat pur i dur, conglomerat de 10 metrots de micro cantos només apte pels bous (7b+ amunt). La paret central és inhumana, algun projecte que encara s'està montant i 4 vies de sostraco que fan por, segons tinc entès, ? , 8c+(recent encadenada per Ramonet),8a i 8a+. Més a la dreta, hi han unes línies súper futuristes que marxen en diagonal sota un gran desplom de 45º, cuan se sàpiguen els graus, s'hauràn de provar, sencillament increïbles, molt bona feina. I més a la dreta, també hi han 4 o 5 línies que en principi semblen més assequibles, JA! la primera que vam provar, de xapa a xapa deixant la majoria de pasos sense resoldre (juas juas juas). Bueno, estem a l'espera de la obertura oficial del sector, jo per precausió i respecte al equipador, no posaré on és, sap greu, no voldria ficar-me en un fregat per 4 fotos...però que sapigueu que s'està couent, suposo que aviat serà un fet!


2 comentaris:

  1. Molt ben descrit. I efectivament per la dreta hi han linees mes asequibles, 6a's , 6b's, etc.
    Si recorres tota la base vas trobant mes vies...parlare amb els equipadors a veure quin pla de publicació tenen...fins llavors shhhhh

    ResponElimina
  2. Ei, què tal jc. Dons aviam què diuen els equipadors que les veus van que volen jajajaj. Si em pots demanar quins graus tenen les 3 o 4 vies que hi han just a la dreta del sector gran, em faràs un favor (no les que hi han molt més a la dreta, sinó de l'entrada del sector). ¿Has provat els viotes del sostraco? inhumanes i guapíssimes. Comental'-hi als equipadors que deixaré montada el 8a+ que marxa en diagonal amb les meves cintes (com a projecte), és tant guapa la línia que he decidit que sigui el meu primer projecte de 8è grau!

    ResponElimina