07 de setembre 2011

BULDER AL LLAC DE MALNIU

Agost 2011, la familia clecas m'ha motivat a pujar cap a la cerdanya amb els seus videos de la zona, concretament al Llac de Malniu (Meranges) on m'espera una increïble zona de bulder rodejada d'unes vistes inmillorables, 2 llacs i caballs salvatges pasturant per la montanya... Arribem al refugi, allà mateix ja hi trobem la primera zona de bloc però nosaltres pujem cap al llac. Agafem el cender 119 i ens endinsem pel bosc, ens esperen 30 minuts de travessia entre pinars i blocs de granit, una excursió ven guapa. Al poc ja es divissa el llac i la seva increïble zona de blocs escampats pel boltant, ja ens suen les mans! Disfruteu del video.

2 comentaris:

  1. Hola cucu ja veiem que no t'han decebut els blocs de Malniu! Entre el segon, i el tercer llac a l'esquerra del sender 121 hi ha uns blocs d'una qualitat increible, si hi tornes t'ho recomano!

    ResponElimina
  2. k dius oscar, tot bé? com hauràs comprovat no ens vam moure del llac, allà no hi han gaires blocs fanàtics però l'excursió va ser ven guapa. El pròxim dia buscaré aquet altre sector, merci.

    ResponElimina