04 de maig 2011

SAVASSONA - Pedra Fonten - El Clàssic

Dimarts 03.05.11, aprofitem que surt el sol i tirem capa a Sava. Josep, Abraham i jo quedem al Dau gran, estem pulint la trave que pasa pel mig. Després de la blocada el diumenge pasat no em noto amb bones sensacions i a mig tram avandono. Josep, que està molt bou encadena la trave... Molt bé animal!!!! Abraham s'en va a dormir i nosaltres anem a la Pedra Fonten amb l'intenció de donar-li al Mondongo Extension-7b+. Arribem i ens liem amb els 2 blocs fàcils, el primer surt però el 2on pot amb nosaltres, quin bloc més fanátic, ens i deixem la pell però no podem encadenar-lo. Si algún bou ens pot donar 4 consells, no us talleu un pel i contesteu.

2 comentaris:

  1. Hola bous,soc l'Albert (pelroig) veig que al final heu trobat la pedra fonten, Us vaig deixar una fita de pedres al desvio, no se si os a servit d'algo.

    Peaso bloque.....eh?

    Jo li fico el talo + punta, i aixi quan agafes la presa de sobre de la bona amb l'esquerra, t'ajuda a bloquejar per anar a buscar la regleta de dalt.

    Al proxim tiento segur que os l' emporteu xiulant. Que esteu molt forts!!!!!!!

    Salut i a disfrutar.

    ResponElimina
  2. ei albert, va costar lo seu trobar lo puto pedrolo!!! anavem amb l'intenció de donar-li al mondongo però ens vam liar amb els 2 blocs fàcils (en teoria) i ens i vam deixar la pell i el power...

    ResponElimina